lördag 25 oktober 2008

WNDSRS

Det finns ett forum för cyklister i Los Angeles som heter http://www.midnightridazz.com som på många sätt liknar t ex happymtb.org. Där hittade jag en utflykt som dom kallar "Wednesday Night Drink Some Ride Some".



Mötesplatsen var en bar som heter "Copper Bucket" och som ligger i korsningen Vanowen och White Oak i San Fernando Valley och det dök upp tio personer.



Först körde vi västerut och gjorde första stoppet på Candy Cat Club som var en sorts billig variant av the Bada Bing Club i Sopranos. Tänk Pablo Francisco. Öl dracks (Newcastle Brown Ale!) och fortsatt vägval diskuterades.



Sedan cyklade vi vidare fast österut istället. Observera boombox istället för Camelback!


Ett liten vätskekontroll på Apus Kwik-E-Mart



Till slut kom vi fram till Tonga Hut som ligger i North Hollywood, där det gällde att dricka så många Pabst Blue Ribbon (för en dollar styck) som möjligt. Efterhand droppade folk av och vi var några som skulle åt samma håll. Det blev ett stopp på en nattöppen Taco-restaurang med lite tjöt och sedan cykling tillbaka upp till Porter Ranch, med trötta ben och motvind. Dagen efter stod jag över cykling.





Om man skall betygsätta stadscykling i Los Angeles med Guide Michelins skala av omdömen så får det nog bli "Vaut le voyage"

3 kommentarer:

  1. hej kul att läsa om din resa. hoppas du får många härliga rundor :)ring när du är hemma igen. /k

    SvaraRadera
  2. johan? hi its leo from wndsrs... just found your post and shared it with all the guys. its awesome.

    SvaraRadera